Jenergy
Persoonlijke Training

Hoe u kunt profiteren door samen te werken met een personal trainer?

  • Geniet van een- op-een coaching en begeleiding
  • Versterk uw motivatie en leer vertrouwen op te bouwen
  • Leer veilige en beproefde methoden die het beste resultaat halen uit uw training
  • Meet en houd uw vorderingen bij

Nieuw bij Jenergy: Small group PT

Altijd al een keer een willen weten hoe het is om met een Personal trainer te trainen. Wij bieden nu ook Small group PT aan! De naam zegt het al, het is een Personal training voor een kleine groep mensen. Het doel is een vorm van PT aan te bieden die bij u past met daarbij de voordelen van het trainen met een personal trainer.

Zo zijn er een aantal varianten met Personal training en Small group PT

Pijs per persoon.
1:1----€60
1:2----€35
1:3----€25
1:4----€20

Feed of each others Energy! Kom samen sporten met familie, vrienden, kennisen, collega's of gewoon samen met andere sporters die op zoek zijn naar een trainingsmaatje.

Op zoek naar een Workout buddy voor small group PT? Geef je dan op bij de receptie!

Onze personal trainers:

Bianca
Gino
Jenny t.0646043336

Waarom een personal trainers

Een personal trainer heeft bepaalde voordelen die u niet kunt vinden bij het zelfstandig trainen. Hier volgen een aantal redenen waarom een personal trainer voor u geschikt kan zijn:

Afvallen
De nummer één reden waarom mensen personal trainers inhuren, is om gewicht te verliezen en in vorm te komen. En eerlijk is eerlijk... het werkt!

Motivatie
Een gecertificeerde personal trainer kan zorgen voor structuur en verantwoording. En helpt een levensstijl te ontwikkelen die de gezondheid bevordert.

Verbetering van technische vaardigheden
Als je een bepaalde sport wilt spelen, zal de juiste personal trainer u helpen bij het verbeteren van uw vaardigheden.

U begint net met trainen
Als je een absolute beginner bent, is een personal trainer de ultieme fitness-coach. Voordat je het weet, heb je het vertrouwen en de kennis om te beslissen wat echt goed voor u is.

Leer hoe je het alleen moet doen
Uiteindelijk leert u alle facetten van het ontwerpen van uw eigen routines, zodat het wellicht niet langer nodig is om een personal trainer te gebruiken.

Doorbreek plateaus
Ok, je bent al in behoorlijk goede staat, maar je doet al jaren hetzelfde. Een trainer zal je laten groeien, zowel in je motivatie als je routine.

Veilige workout
Een personal trainer houdt uw gegevens bij, controleert uw vitale functies en kan objectieve feedback geven over je grenzen en sterke punten.

U kunt contact opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.