Jenergy

Bianca Juffermans

Groepslessen:

Spinning
PowerXL
Pilates
Steps
Power Yoga
Bootcamp
Circuit
Shape
Yin Yoga

Personal Trainer

Ik ben Bianca Juffermans. Gediplomeerd trainer en meer dan 25 jaar met veel plezier en passie werkzaam in de sportbranche.
Ik vind het erg belangrijk om te investeren in je eigen lichaam en geest, om zo een sterk en gezond lichaam te krijgen en te houden en je een gelukkig persoon te voelen. Sinds ik mijn sportopleiding heb afgerond blijf ik mij ontwikkelen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. Een mens is immers nooit uitgeleerd.
Ik ben van mening dat elk lichaam en elk persoon weer anders reageert op een training. Daarom maak ik voor iedereen een passende training maak die ik ook steeds weer aanscherp, omdat je lichaam zich verbetert en aanpast. De basis van elke training die ik geef is core stability. Zonder spieren die een goede houding ondersteunen kun je niet het optimale uit je training halen. Een goede houding voorkomt en herstelt veel blessures, zoals bijvoorbeeld klachten in de rug.

Mijn trainingen zullen vrolijk, actief en afwisselend zijn, met jouw doel altijd als uitgangspunt. Ik kijk ernaar uit daar samen met jou aan te werken