Jenergy

UPDATE 23/1/2021

Het zijn vreemde tijden met de Corona maatregelen en de ontwikkeling binnen de sportschool zelf. Gelukkig lukt het ons steeds weer om mooie en leuke trainingen voor onze leden te verzorgen via de Zoom en virtuele lessen.
Leden die wij op dit moment hard nodig hebben om te overleven als sportschool. Helaas gelden de hulppakketten van de overheid namelijk, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, NIET voor sportscholen. Van hen wordt verwacht dat zij alle doorlopende onkosten, ondanks alles, gewoon kunnen betalen. Helaas wordt dat, ook voor Jenergy, steeds moeilijker. Vooral ook omdat er ook veel leden zijn die inmiddels, wegens gebrek aan trainingsmogelijkheden, hun lidmaatschap hebben beëindigd. Heel begrijpelijk vanuit deze mensen zelf (sommigen hebben nu ook geen werk en inkomen meer) maar wel een flinke aderlating in de inkomsten welke nodig zijn voor het voortbestaan van Jenergy.
Daarnaast zijn wij nog steeds bezig met “de Verhuizing” om alle delen Jenergy naar 1 kant te krijgen. Dit zou op zich al heel wat kunnen schelen omdat dan de huur van Jenergy 3 niet meer betaald hoeft te worden en Jenergy 2 verhuurd of verkocht kan worden voor om er een supermarkt in de vestigen.
Helaas heeft de gemeente nog geen wijziging in het bestemmingsplan voor Jenergy 2 afgegeven en lukt het ook nog steeds niet om de benodigde vergunning te verkrijgen. Helaas duren de termijnen waarbinnen de besluiten genomen moeten worden steeds weer wat langer omdat er allerlei aanpassingen gemaakt moeten worden in aanvragen en tekeningen.
Het is dus echt zaak om een “lange adem” te hebben om de plannen te realiseren.

Wij, Jenergy, hopen dat onze huidige leden nog steeds blij met ons zijn en begrip kunnen opbrengen voor onze situatie. Wij willen graag door met de sportschool en iedereen fit en gezond houden. Wij kunnen dat echter niet meer alleen.
Alleen door elkaar te blijven steunen, mentaal, fysiek en door lid te blijven kunnen wij door deze tijd heenkomen en hopelijk binnenkort weer allemaal met elkaar in de sportschool trainen.

--------------------------------------------------------

Voor de klanten die liever gecompenseerd willen worden voor de weken dat we dicht moeten zijn , zorgen we dat je abonnement met de weken dat we dicht waren wordt verlengd. Stuur dan alsjeblieft een email om dat te laten weten naar info@jenergy.nl


--------------------------------------------------------


Lieve klanten,

Dit jaar was al bijzonder moeilijk. Tot onze grote spijt moeten we onze club weer sluiten.
Maar uiteraard gaan wij er alles aan doen om te zorgen dat jullie fit en gezond thuis blijven.

Vanaf de eerste dag van de lockdown geven we weer online lessen, live op de Facebook en met Zoom.
We nemen lessen op en zetten als virtuele lessen op Jenergy YouTube kanaal en onze website dat jullie nog altijd kunnen terug kijken en mee doen (meer dan 70 virtuele lessen!)

Volg ons daarom alsjeblieft op YouTube , Facebook of Instagram en check regelmatig onze special Corona-rooster voor de updates en de nieuwe online lessen.

We willen jullie onwijs bedanken en we hopen op jullie begrip en vragen om ons te steunen in deze moeilijke situatie.
Voor de klanten die liever gecompenseerd willen worden voor de weken dat we dicht moeten zijn , zorgen we dat je abonnement met de weken dat we dicht waren wordt verlengd. Stuur dan alsjeblieft een email om dat te laten weten naar info@jenergy.nl

Hopelijk tot snel bij Jenergy!

Samen sterk!

Team Jenergy


CORONA ROOSTER

VIRTUAL LESSEN

Facebook

Youtube.com/JenergyFitnessClub