Jenergy

Op zaterdag 19 december en op zondag 20 december organiseert Jenergy een spinningmarathon van 4 uur (op zaterdag) en een zumbamarathon van 4 uur (op zondag).

De opbrengst gaat volledig naar Ronald McDonald Huis Leiden.
Zo kunnen we met elkaar iets voor de kinderen doen die tijdens de kerstdagen in de ziekenhuis moeten blijven.

De marathon bestaat uit 4 blokken van 50 minuten, met elke keer tien minuten pauze tussendoor . Het eerste blok begint om 10:00. Kosten: 7,50 euro per blok.
Programma wordt binnenkort bekend gemaakt.
Reserveren per blok als gewone groepsles.

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.Door Ronald McDonald Huis Leiden zijn ouders altijd dichtbij voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapen gaan. Zeker met de feestdagen moet je er niet aan denken om niet met je gezin bij elkaar te kunnen zijn.Gelukkig biedt het Ronald McDonald Huis een ‘thuis ver van huis’ op loopafstand van het LUMC en kunnen gezinnen met een ernstig ziek kind, in moeilijke tijden toch bij elkaar zijn.Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is voor de exploitatie volledig afhankelijk van giften en donaties.

Rmcd Huis Leiden kan niet zonder uw donaties. SUPER BEDANKT!


Download hier Sponsorformulier


Lees alsjeblieft hieronder verhaal van Angela:

"Beste sporters,
Toen ik afgelopen week hoorde van de Spinning en Zumba Marathon 19 en 20 dec. voor het Ronald McDonald Kinderfonds, berliet ik stilletjes de les. Er gaat geld opgehaald worden om gezinnen met een ziek kind, met kerst, bij elkaar te laten zijn. Een mega mooi en belangrijk goed doel!
Maar niemand bij Jenergy kent mijn verhaal. Niemand weet dat 1 van jullie mede sporters juist intens weet hoe belangrijk het is om, met de feestdagen,bij elkaar te kunnen zijn als je kind, ernstig ziek, in het ziekenhuis ligt. Na 24 uur nadenken besloot ik Jenny te contacten en mij verhaal te delen. Dat is mijn verhaal. Doe a.u.b. mee met de Marathon want het geld is super nodig!"