Jenergy

Op zaterdag 10 juli en op zondag 11 juli organiseert Jenergy een spinningmarathon van 3 uur (op zaterdag) en een zumbamarathon van 3 uur (op zondag).bij de Klinkenbergerplas

De opbrengst gaat volledig naar Ronald McDonald Huis Leiden.
Zo kunnen we met elkaar iets voor de kinderen doen die in de ziekenhuis moeten blijven.

De Marathons zijn van 10:00 tot 13:00 uur:

Iedereen kan meedoen voor 1,2 of voor alle 3 de uren. De minimale bijdrage is slechts €10,- per uur. Maar je kunt je ook laten sponsoren voor een hoger bedrag. Vier uur lang spinnen en/of dansen voor goed doel!

Het wordt een bijzonder sportieve en onvergetelijke dag!

Voor degene die het hoogste sponsorbedrag bij elkaar heeft gekregen ligt een mooie prijs klaar.

Neem gerust iemand mee.

Je kunt je inschrijven voor deze marathons door een mailtje te sturen naar info@jenergy.nl of direct in onze reservering systeem per blok

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.Door Ronald McDonald Huis Leiden zijn ouders altijd dichtbij voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapen gaan. Het Ronald McDonald Huis biedt een ‘thuis ver van huis’ op loopafstand van het LUMC en kunnen gezinnen met een ernstig ziek kind, in moeilijke tijden toch bij elkaar zijn.Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is voor de exploitatie volledig afhankelijk van giften en donaties.

Doneren kan hier. Rmcd Huis Leiden kan niet zonder uw donaties. SUPER BEDANKT!


Download hier Sponsorformulier


Lees alsjeblieft hieronder verhaal van Angela:

"Beste sporters,
Toen ik afgelopen week hoorde van de Spinning en Zumba Marathon 19 en 20 dec. voor het Ronald McDonald Kinderfonds, berliet ik stilletjes de les. Er gaat geld opgehaald worden om gezinnen met een ziek kind, met kerst, bij elkaar te laten zijn. Een mega mooi en belangrijk goed doel!
Maar niemand bij Jenergy kent mijn verhaal. Niemand weet dat 1 van jullie mede sporters juist intens weet hoe belangrijk het is om, met de feestdagen,bij elkaar te kunnen zijn als je kind, ernstig ziek, in het ziekenhuis ligt. Na 24 uur nadenken besloot ik Jenny te contacten en mij verhaal te delen. Dat is mijn verhaal. Doe a.u.b. mee met de Marathon want het geld is super nodig!"