Jenergy

Elke dag Zumba!

Calorie├źn verbranden met Zumba
Zumba is voor veel mensen de ideale manier om met bewegen bezig te zijn.

Je kunt namelijk flink afvallen door deze combinatie van dansen en fitness.

Al dansend op Latijns-Amerikaanse muziek maak je bewegingen die je spieren een flinke workout geven.


Vet verbranden met Zumba
Door fanatiek mee te doen met Zumba kun je wel 1000 calorie├źn verbranden per les. Als je daarbij let op je voeding is het dus mogelijk om vet te verbranden. Lekker dansen op de opzwepende muziek geeft ook een voldaan gevoel en je gaat er lekker van zweten.

Door de vrolijke klanken van de Salsa, Samba en Merengue muziek voelt het net of je in vakantiestemming komt. Het valt als een warme deken om je heen en daardoor lijkt de Zumbales voorbij te vliegen.

Het is heel gezellig om met de groepsles van Zumba mee te doen en je houdt er ook misschien nog wel wat sociale contacten aan over. Er zijn tenslotte veel mensen die hun levenspartner bij dansles hebben gevonden.

Conditie verbeteren met Zumba
Ongemerkt gaat je conditie enorm vooruit. Je bent al snel aan het dansen met een hogere hartslag door de ritmische muziek. Omdat je met intervallen werkt tijdens de rustigere en dan weer snellere muziek is het volgen van een Zumba les uitermate geschikt om je conditie te verbeteren.

Hoe fanatieker en enthousiaster de instructeur is des te harder zul jij je best doen om de les te volgen. Die motivatie is erg leuk om mee te maken en het stelt je in staat om nog beter je best te doen.

Iedereen kan meedoen met Zumba
Heb jij het idee dat je helemaal niet kan dansen? Dat geeft niets want de danspassen zijn simpel van aard en worden rustig opgebouwd. Juist door het opzwepende karakter van de muziek lijkt het wel een beetje vanzelf te gaan.

Je spieren wennen vanzelf aan de bewegingen en je kunt als beginner al lekker meedoen. De spieren versterken en worden soepeler. Door de versterkte spiermassa zul je op de langere termijn flink kunnen afvallen.


New! Salsa Solo
Woensadg en vrijdag om 11:00 uur en zondag om 12:15